Descripció del servei Descripció del servei

 

Aquesta aplicació us permet col·laborar amb l'Ajuntament de Caldes de Montbui a l'hora de detectar incidències i desperfectes relacionats amb la via pública (enllumenat públic, neteja, estat de voreres i vials, parcs públics, etc).

 

Ompliu el formulari i feu una comunicació per a cada incidència. Un cop oberta, en podreu seguir l'estat de resolució a través de l'apartat "Seguiment d'incidències"

 

Els noms de carrers de Google poden no coincidir amb els noms oficials. 

 

Condicions d'ús:

S'autoritza l'Ajuntament de Caldes de Montbui a utilitzar les dades personals facilitades pels usuaris (dni,nom, telèfon i correu-e) exclusivament per a les finalitats indicades en aquest formulari. L'Ajuntament no cedirà a tercers les dades recollides. L'usuari/ària podrà rectificar-les o cancel·lar-les comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Caldes de Montbui es reserva el dret a retirar aquells avisos que consideri que no poden incloure's en la llista de problemes acceptats, i aquells que, un cop revisats, es constati que són falsos.

L'Ajuntament es reserva el dret a retirar aquells avisos que consideri inapropiats, que continguin acusacions, insults o difamacions contra algú.

S'adverteix els/les usuaris/àries que els avisos no queden registrats com a instàncies, tràmit pel qual cal adreçar-se presencialment a l'OAC de l'Ajuntament.

Incidencies via publica Incidencies via publica


Localitza la incidència en el mapa.
Localització / Direcció
Tamany màxim 5Mb
captcha
Verificació del text